Ο Marc από τον Marc Jacobs δεν είναι επίσημα πλέον

Ενημέρωση 3/23: Ο Marc από τον Marc Jacobs είναι επίσημα δωδεκάδα. Σύμφωνα με την WWD, η εταιρεία θα παύσει την παραγωγή της γραμμής MMJ και θα αναδιπλώσει τα προϊόντα - και χαμηλότερα σημεία τιμών - στην ετικέτα του Marc Jacobs. Η κίνηση είναι προφανώς μέρος ενός σχεδίου ανάπτυξης της εταιρείας εν αναμονή μιας πιθανής IPO, WWD σημειώσεις. "Από μια άποψη, ξεκινάμε από την αρχή", είπε ο Jacobs για την κίνηση. "Η πρόθεση τώρα δεν είναι διαφορετική από ό, τι όταν ο Robert [Duffy] και εγώ άρχισε Marc από τον Marc Jacobs ή Marc-no-Jacobs.We πίστευε ότι η μόδα θα μπορούσε να υπάρξει σε πολλές διαφορετικές τιμές.Θα μπορούσε να είναι flip-flops για $ 30, -Τα κοστούμια που ταιριάζουν, θα μπορούσε να υπάρξει μια ειλικρίνεια και ακεραιότητα σε διαφορετικά είδη ρούχων, δεν έπρεπε να είναι μια δεύτερη γραμμή ή ο φτωχός συγγενής της ... Μου αρέσει αυτό το μείγμα πραγμάτων, το υψηλό και το χαμηλό , ότι οι πλούσιοι και οι φτωχοί, όλες αυτές οι αντιθέσεις, η καθημερινή και η έκτακτη. "

Ο Marc από τον Marc Jacobs, τη σύγχρονη ετικέτα του Marc Jacobs, μπορεί σύντομα να είναι κάτι παρελθόν.

Αν και η γραμμή έδωσε μόλις μια ανανέωση στα χέρια των πρόσφατα εγκατεστημένων δημιουργών Katie Hillier και Luella Bartley, WWD's Bridget Foley αναφέρει ότι "η ετικέτα Marc by Marc Jacobs θα διακοπεί και αυτή η συλλογή θα απορροφηθεί στην πρωτογενή γραμμή του Marc Jacobs". Υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί να είναι μέρος μιας στρατηγικής για την ενοποίηση της μάρκας προτού ανακοινώσει την IPO (αρχική δημόσια προσφορά).

Η κίνηση δεν σημαίνει ότι η τιμή MXBJ (όπως η γραμμή Marc by Marc είναι πιο πρόσφατα γνωστή) το σημείο τιμής θα πάψει να υπάρχει. Ο Foley αναφέρει ότι η γραμμή Marc Jacobs θα επεκταθεί για να συμπεριλάβει κομμάτια τόσο σε σύγχρονα όσο και σε πολυτελείς σειρές. Όσον αφορά τη συνεχιζόμενη συμμετοχή του Hillier και του Bartley με το εμπορικό σήμα (οι δύο έχουν πιστωθεί με την ανανέωση της μάρκας Marc by Marc και την καθιστώντας μια από τις πιο γνωστές επιδείξεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης), αυτό παραμένει προς συζήτηση.

Έχουμε φτάσει στον Marc Jacobs για σχόλια και θα ενημερώσουμε την ιστορία όταν ακούσουμε.