Μοντέλο της στιγμής Dilone σχετικά με την ποικιλομορφία και τι είναι σαν να είναι ένα νέο κορίτσι στην εβδομάδα μόδας

Η μεγάλη ηλικία που γεννήθηκε, η 21χρονη Dilone έχει ένα σπουδαίο έτος. Το μοντέλο της Δομινικανής με τις λαμπερές μπούκλες και το κούρεμα του φίλου έχει κοσμήσει καλύμματα περιοδικών, εκστρατείες για τους Coach, Balmain και Versace και πάρα πολλούς διάδρομους που μετράνε (Marc Jacobs, Chloé, Stella McCartney, παίρνετε την ιδέα.) εξαρτήματα για να μιλήσουν τα παρασκήνια της ζωής και πώς η πολυμορφία στη μόδα αναβίωσε την καριέρα της.

Έχετε φτάσει γρήγορα στην κορυφαία κατάσταση του νέου χρήστη. Πώς αισθάνεσαι να περιηγείσαι στις εβδομάδες μόδας σε σύγκριση με πότε ξεκίνησες για πρώτη φορά ως νέα κοπέλα;

Είναι εκπληκτικό τώρα. Προχώρησα μοντελοποίηση πριν από μερικά χρόνια και δεν λειτούργησε. Έτσι έκανα ένα μικρό διάλειμμα από αυτό. Αλλά για να δείτε πόσα έχει αλλάξει μέσα σε λίγα χρόνια είναι τόσο καταπληκτικό. Πίσω στη μέρα, αισθάνθηκε ότι τα μοντέλα χρώματος είχαν μόνο ένα σημείο [σε ένα show runway]. Έτσι, εάν ένα μοντέλο πήρε το σημείο σας, θα ήταν ζηλιάρης. Τώρα είναι πολύ φιλικότερο και οι άνθρωποι τώρα καταλαβαίνουν ότι υπάρχει ένα μεγαλύτερο πράγμα πηγαίνει. Και τώρα βλέπετε κάτι περισσότερο από ένα μαύρο κορίτσι σε μια εκπομπή. Είναι σαν, 'Hey, θέλετε όλους μας.' Έτσι, είναι ωραίο παρασκήνιο τώρα. Δεν αισθάνομαι την ίδια πίεση που επέστρεψα την ημέρα που υπήρχε μόνο ένα σημείο. Είναι εκπληκτικό το πόσος πλούτο υπάρχει τώρα.

εικόνα

Ποια είναι η ρουτίνα σας στο NYFW;

Μου αρέσει να παίρνω το χρόνο μου το πρωί, γι 'αυτό δεν βιαζόμαστε σε ένα casting και αίσθηση τόνισε. Αρχίζω συνήθως το πρωινό μου με τη μουσική του Elvis και απλά χορεύω γύρω. Στη συνέχεια, πλένω το πρόσωπό μου και ντυμένος. Είναι σημαντικό για μένα να φτάσω σε ένα χώρο που νιώθω ήρεμος και καλός για τον εαυτό μου. Αν και σήμερα, ήμουν κάπως αργά [γελάει].

Οι πιο χρήσιμες συνήθειες ομορφιάς της εβδομάδας μόδας;

Απλά πλύνετε το πρόσωπό σας κάθε πρωί και βράδυ. Πάντα φέρνω μακιγιάζ μακιγιάζ μαζί μου και ορκίζομαι κάτω από την κρέμα ματιών.

εικόνα

Ποια πόλη θα είναι η επόμενη στάση του μήνα μετά τη Νέα Υόρκη;

Ελπίζω να κάνω κάποια shows στο Λονδίνο, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω ποιες ακόμα. Λατρεύω το Λονδίνο και σκέφτομαι να μετακομίσω εκεί για λίγο.

Μεγάλη επιλογή, σε ποια περιοχή;

Brixton. Όλοι μου λένε ότι είναι το μέρος για να πάω και μου αρέσει το πλήρωμά μου εκεί. Έχω πάει και στο Dalston, είναι πολύ δροσερό.