Καρδιά-Shused Blusher είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Make-Up τάση με τα μεγάλα Marie Antoinette Vibes

«Δεν υπάρχει μια άλλη γελοία τάση μακιγιάζ Instagram ;! Ακούμε να κλάψες.

Αλλά φέρτε μαζί μας, γιατί αυτό είναι σούπερ χαριτωμένο, δεν περιλαμβάνει τίποτα ανατριχιαστικό και ανδροειδές (κοιτάζοντας το μακιγιάζ σας) και δεν είναι αναζωογονητικό τίποτα να κάνει με τα φρύδια. Huzzah!

Ναι, αυτή τη φορά τραβάμε την τροφή Insta για την καρδιά σε σχήμα κοκκινωπού, όπως η φετινή τάση μακιγιάζ της φετινής ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου που δουλεύει μερικές μεγάλες δονήσεις της Marie Antoinette.

Κυριολεκτικά αυτό που λέει στο κασσίτερο, τα μόνα εργαλεία που χρειάζεστε για να αναδημιουργήσετε την αγαπημένη εμφάνιση είναι το αγαπημένο σας blusher και, αν δεν είστε ένας για το χρωματισμό στις γραμμές, ένα σε σχήμα καρδιάς στένσιλ.

Απλά τραβήξτε μια καρδιά (ή σκιά στο stencil) στο μήλο του μάγου σας στη θέση του συνηθισμένου κοκκινίσματος σας και ξεβγάλτε τις άκρες με μια χνουδωτή βούρτσα για ένα πιο διάχυτο φινίρισμα.

Εναλλακτικά, εάν επιλέγετε την επιλογή αρνητικού χώρου, κάντε το ίδιο με τον Saebom ως καρδιά. Εφαρμόστε το κοκκινίλα σας ως συνήθως, στη συνέχεια, αρπάξτε ένα concealer και ζωγραφίστε μια καρδιά σε κάθε μάγουλο χρησιμοποιώντας μια βούρτσα σκιά ματιών.

μια πολύ σπάνια εικόνα των κτυπήματος μου, μερικές φορές ξεχνώ ότι τα έχω ����♀️ - κανείς από εσάς θυμάται την καρδιά που κοκκινίζει πριν από καιρό; Προσπάθησα να αναδημιουργήσω αυτό και δεν αποδείχτηκε τόσο κακή όσο σκέφτηκα !! έτσι είναι εδώ μια ροζ εμφάνιση που πολλοί από εσάς ζήτησε! απολαμβάνουν επίσης το γεγονός ότι δεν είμαι κοιτάζοντας την κάμερα σε οποιαδήποτε από αυτές τις φωτογραφίες �� -. (θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγνώμη για το φωτισμό / ποιότητα των εικόνων μακιγιάζ μου είμαι απαίσια σε τεχνολογία / λήψη εικόνας και το iPhone μου η φωτογραφική μηχανή δεν μου αρέσει �� προσπαθώ να βελτιώσω το tho !! Πάω να χρειαστεί πολλή υπομονή ..... lol) 1. allright. γεμίστε το φρύδι σας ανά συνηθισμένο. Στην πραγματικότητα διαπίστωσα ότι χρησιμοποιώντας ένα χρώμα 1-2 αποχρώσεις ελαφρύτερο από το χρώμα των φρυδιών σας κάνει να φαίνονται λίγο πιο φυσιολογικά όταν γεμίζετε μπροστά (χρησιμοποιώ μαύρο έτσι έπειτα θα χρησιμοποιούσα ένα σκούρο καφέ για να το μίγμα). πάρτε ένα ελαφρύ μωβ και ανακατέψτε το σε όλο το άνω και κάτω καπάκι σας. 2. Πάρτε ένα ελαφρύ ροζ τριαντάφυλλο, επισημαίνοντας το πρώτο 1/2 του κατώτερου καπακιού σας. για το άλλο 1/2, πάρτε ένα καφετί μολύβι eyeliner κατά μήκος της γραμμής σας, αναμιγνύοντας το με ένα βαθύ κόκκινο χρώμα. 3. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα ζεστό ροζ χρώμα στο πρώτο 1/3 του ματιού σας και ανακατέψτε το μέχρι το τέλος, συγκεντρώστε το ίδιο χρώμα στο τελευταίο 1/3 του ματιού σας και μείγμα. χρησιμοποιώντας την ίδια καφέ eyeliner από το κατώτερο lashline, tightline μάτι σας και απαλά μείγμα αυτό μια smidge παρελθόν lashline σας 4. ακολουθούν τη φυσική σας το σχήμα των ματιών με ένα μαύρο eyeliner, μπούκλα βλεφαρίδες και να προσθέσετε μάσκαρα !! ������

Μία θέση που μοιράστηκε ο / η kennedy (@_peach_pit_) στις

Et voila! Ένα φινίρισμα τύπου Renaissance για να ανταγωνιστεί ακόμα και τη βασίλισσα της Γαλλίας. Δεν χρειάζεται συντριβή / αμήχανη συνάντηση του Βαλεντίνου.

Πηγαίνετε για μεγαλύτερες καρδιές στυλ "σφραγίδας", μικρότερες αρνητικές διαστάσεις διαστήματος ή, για επιπλέον αξιολάτρευτα σημεία, τραβήξτε μικροσκοπικές καρδιές και στα δύο μάγουλα και στη μύτη σας για τις περισσότερες κουκούλες της Kawaii.

인스 타 구경 하다가 넘 예쁘 길래 해보 깅 �� 실제로 보면 핫 핑크 섀도우 에 쌍커플 라인 펄 잔뜩 있고 립도 쨍 하고 볼따구 도 하트 대잔치 여서 세상 화려한 데 ..... _ 그렇다. 오늘도 안 보인다. 그럼 20000 ...._ 문득 드는 생각 은 남들 이 불다 끄고 핸드폰 조명 팡 해서 찍어도 나 보다 나을 것 같다는 그런 생각 ..... 안녕 ........_ # 메이크업 #makeup # แต่งหน้า # メ イ クア ッ プ # 하트 메이크업 # 하트 주근깨 #heartmakeup #έκκαρισματα

Μια δημοσίευση που έχει κοινή χρήση από το @ _hi_da

Όταν υπάρχει αμφιβολία προσθέστε μια άλλη τάση μακιγιάζ Insta για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Ένα πλύσιμο ροζ ή κόκκινο στα μάτια σας για να ταιριάζει με το νέο σας ερωτικό κορώνα είναι εκπληκτικά κολακευτικό, χτυπώντας την τάση για το 2018 και ταιριάζει απόλυτα με το χρωματικό σχήμα του εμπορικού Αγίου Βαλεντίνου.

Ήρθε η ώρα να φορέσετε την καρδιά σας στους ανθρώπους των μάγουλων σας.

#heartcheeks #frecklesmakeup

Μία θέση που μοιράστηκε από το @ aries.moons στις