Το Harry Styles έχει αναφερθεί ότι έχει καταρρεύσει με μοντέλο / τρόφιμο Blogger Tess Ward

Η πρώτη μέρα του καλοκαιριού είναι εδώ και μαζί του, το τέλος μιας φλέξις της άνοιξης: οι Harry Styles και ο blogger τροφίμων / μοντέλο Tess Ward έχουν σπάσει, Ανθρωποι (μέσω Ο ήλιος) αναφέρεται. Μια πηγή λέει Ο ήλιος ότι ο Ward επιστρέφει με τον πρώην φίλο της. «Ο Harry και η Tess δεν έχουν δει ο ένας τον άλλον για αρκετές εβδομάδες. Και οι δύο ταξιδεύουν συνεχώς στον κόσμο», είπε μια πηγή στην έξοδο για το γιατί οι δύο ξεθωριάστηκαν. "Tess συνειδητοποίησε ότι είχε ακόμα συναισθήματα για την πρώην της, αφού έσπασε από αυτόν μέχρι σήμερα Χάρι και του ζήτησε συγγνώμη για το ρομαντισμό της με τον τραγουδιστή.

"Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για την Tess να ξανακάνει την εμπιστοσύνη της, αλλά έχουν πάρει κανονικά. Ήταν στο Λονδίνο αυτήν την εβδομάδα και συναντήθηκε με την πρώην φίλη της - από τότε ήταν αδιάσπαστη".

Ευχαριστούμε που μας έχεις. Απολαύσαμε κάθε δευτερόλεπτο του ya #audipolo ��

Μία θέση που μοιράζεται η Tess Ward (@tessward) στις

Τα Styles and Ward αναφέρθηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο. Ήταν "besotted" μαζί της μετά από τους αμοιβαίους φίλους τους εισήγαγε, είπε μια πηγή Ο ήλιος έπειτα. Ο Ward εντοπίστηκε στο μπλουζάκι του και έκανε μόνο ένα δημόσιο οιονεί σχόλιο σχετικά με τη σχέση: μια παραδοχή σε όσους την ακολουθούσαν - συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Harry Styles - αφού οι ειδήσεις εξαπλώθηκαν ωραία. "Για όλους τους επόμενους και με μηνύματα, είμαι ευγνώμων, αλλά παρακαλώ να είστε ευγενικοί με τα λόγια σας", έγραφε. "Το μόνο που θέλω είναι να μοιραστώ όμορφο φαγητό μαζί σας."

Το βράδυ για δείπνο δεν είναι κακή ιδέα το Σαββατοκύριακο! ��Ακόμα και για όλους όσους ακολουθούν και με ενημερώνουν, είμαι ευγνώμων, αλλά παρακαλώ να είστε ευγενικοί με τα λόγια σας. Το μόνο που θέλω είναι να μοιραστώ όμορφο φαγητό μαζί σας.

Μία θέση που μοιράζεται η Tess Ward (@tessward) στις

Τα Styles, εν τω μεταξύ, ξεκινούν την περιοδεία που έχει πουλήσει τώρα, όπου οι οπαδοί του είναι πιθανώς πολύ χαρούμενοι που ακούνε ότι είναι πίσω στην αγορά.