Μια συνέντευξη με τον Θεό σε απάντηση στον Bill O'Reilly

Ο Bill O'Reilly έχει ένα dickens ενός χρόνου να πάρει τους ανθρώπους να επικεντρωθεί στο πραγματικό ζήτημα: πόσο ενός θλίψη Θεός είναι. Ενώ φαινόταν να κάνει τους γύρους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για να πάρει τους ανθρώπους να αγοράσουν το καινούργιο του βιβλίο, ο επιθετικός πρώην οικοδεσπότης του Fox News έχει υποσιτιστεί από τον αρνητικό Τύπο για το υποτιθέμενο σεξουαλικό κακοδιοίκημά του. Οι Νιου Γιορκ Ταιμς δημοσίευσε ένα ιδιαίτερα καταδικαστικό άρθρο που ανέφερε ότι η O'Reilly κατέβαλε 32 εκατομμύρια δολάρια σε αναλυτή της Fox News Lis Wiehl για να διευθετήσει μια κατηγορία για παρενόχληση. Αυτή την εβδομάδα έδωσε διαφωνίες με συνεντεύξεις Οι καιροί, Η παράσταση του Glenn Beck, και CBS Αυτό το πρωί υποστηρίζοντας το Φορές ήταν έξω για να τον καταστρέψει λέγοντας την αλήθεια για τα πράγματα που φέρεται να έκανε.

Όπως μπορεί κανείς να δει από τη συνάντηση με τον Νορά O'Donnell παραπάνω, η αποκατάστασή του είναι αποτυχημένη. Έχει κληθεί να φιλοξενήσει αστέρι την επόμενη σεζόν του Mindhunter, έτσι λεμόνια / λεμονάδα.

Ο O'Reilly έκρυψε την αναταραχή του με ανησυχητικές δημόσιες εμφανίσεις, πηγαίνοντας στο online tour στην δική του παράσταση και αποκαλύπτοντας τον αληθινό ένοχο πίσω από την κακομεταχείριση του: Θεός.

"Ξέρετε, είμαι τρελός στο Θεό; Ναι, είμαι τρελός σε αυτόν », είπε.« Θα ήθελα να είχα μεγαλύτερη προστασία. Εύχομαι αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. Δεν μπορώ να σας το εξηγήσω. Ναι, είμαι τρελός σε αυτόν. "

Ένας τολμηρός ισχυρισμός από τον κανονικά αποχαιρετισμό. Οι άνθρωποι κατηγορούν τον Θεό για όλα τα είδη των πραγμάτων, αλλά αυτό φαινόταν λίγο ακραίο. Ευτυχώς, έχουμε τον αριθμό του Θεού, γι 'αυτό τη χτυπήσαμε στην κεντρική γραμμή για να πάρουμε την πλευρά της ιστορίας.

Contents

Ευχαριστώ πολύ για τη λήψη της κλήσης μου. Ήθελα να λάβω την απάντησή σας σε αυτό το σχόλιο του Bill O'Reilly.

Σε ποιον?

Ο Bill O'Reilly. Ο πρώην οικοδεσπότης της Συντελεστής O'Reilly.

Εντάξει.

Είπε ότι ήταν τρελός σε σας;

Κορίτσι, τι; Γιατί;

Δεν έχετε ακούσει για κάτι τέτοιο; Το είπε στην εκπομπή του τη Δευτέρα. Είναι όλα στο διαδίκτυο. Εσείς είστε βόειο κρέας.

Ενα τι? Γεια σου, μιλάω όλες τις γλώσσες, αλλά δεν παίρνω το τι βάζεις.

Ένα βόειο κρέας; Όπως μια διαμάχη. Όπως όταν οι άνθρωποι αγωνίζονται στο Twitter για να δουν όλοι.

Ω, όχι, γλυκό. Δεν είμαι στο Twitter. Αυτός είναι ο κακός χώρος.

Αναρωτιόμαστε γι 'αυτό, στην πραγματικότητα.

Ναι, δεν μπορώ. Θέλω να πω, μπορώ να κάνω οτιδήποτε, αλλά απλά δεν μπορώ με το Twitter. Μου τονίζει. Ξέρεις τι συμβαίνει όταν ο Θεός παίρνει τον άγχος; Λουκάνικα.

Δεν το θέλουμε.

Όχι, δεν το κάνετε. Εν πάση περιπτώσει, ο Bill O'Reilly είναι τρελός σε μένα. Εντάξει. Τι θέλει, μια βρώσιμη ρύθμιση;

Έτσι, δεν αισθάνεστε υπεύθυνοι για την πτώση του;

Δεν είμαι ακόμα βέβαιος ότι μιλάτε αγγλικά επειδή η τελευταία φορά που έλεγξα ότι μπορώ να πληρώσω 32 εκατομμύρια δολάρια σε έναν οικισμό και εξακολουθεί να είναι λευκός άνδρας με εισόδημα και πλήρη τραπεζικό λογαριασμό που ζει στην Αμερική δεν είναι πτώση. Αλλά τι ξέρω;

Έτσι έχετε ακούσει για αυτό;

Μπορεί να είχα κρυφοκοιτάξει. Γαμώτο! Όπως θέλει να κάνω, πετάω γύρω από τη Γη σε αντίστροφη κατάσταση, όπως ο Σούπερμαν, ώστε να μπορεί να ακυρώσει όλα τα πράγματα που είπε πραγματικά ότι έκανε; Είμαι απασχολημένος! Είναι τρελός επειδή τρώει γκρεμίζοντας τα δικά του λάθη; Ξέρεις τι λέω; "Καλή όρεξη!"

Τι νομίζετε ότι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει το θυμό του;

Κατασκευάστε μια γέφυρα και ξεπεράστε την. (Γέλια.) Σοβαρά, ίσως δείτε έναν θεραπευτή. Ακούστε το "Ο άνθρωπος στον καθρέφτη" του Michael Jackson περίπου 100 φορές. Πάρτε πλέξιμο. Δεν γνωρίζω.

Πολλοί άνθρωποι είναι θυμωμένοι στην Αμερική αυτή τη στιγμή.

Ξέρω. Έπρεπε να σταματήσω να παρακολουθώ εκείνη την παράσταση.

Τι σοου? Αμερική?

Ναί! Εξακολουθώ να φροντίζω τα τμήματα μου μερικοί άνθρωποι Μην φυσάτε τον κόσμο, αλλά ναι, έπρεπε να σταματήσω να βλέπω την Αμερική. Εννοώ τι κάνεις? Είναι σαν τις μεταγενέστερες εποχές του Χαρά. Παρακολουθείς ποτέ αυτή την παράσταση; Ήμουν ένας τεράστιος ανεμιστήρας Santana και Britney, αλλά τελικά έπρεπε να πω, αρκετά, ξέρετε. Ένιωσα σαν να ήμουν μίσος-βλέποντας την Αμερική, έτσι τώρα είναι μόνο στο DVR μου πάρει χώρο.

Αυτό είναι πολύ σκοτεινό. Υπάρχει κάποια ελπίδα για εμάς;

Φυσικά! Υπάρχει πάντα ελπίδα. Όλοι ενεργείτε όπως ποτέ δεν έχετε δώσει προσοχή στην Παγκόσμια Ιστορία. Όλα μπορούν να αλλάξουν. Έφερα Θα Χάρη πίσω, έτσι δεν ήταν;

Και σας ευχαριστούμε! Έτσι, κανένα σχόλιο για τον Bill O'Reilly;

Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι επιμένουν να πηγαίνουν μπροστά στις κάμερες και να κάνουν όλες αυτές τις δηλώσεις. Όπως, προσπαθείτε να έχετε ένα διάλογο ή είστε ένας χαρακτήρας μέσα Χωριουδάκι? Αν ο Bill είναι πραγματικά τρελός σε μένα, πρέπει να συνομιλήσει μαζί μου. Τηλεφωνήστε μου, μιλήστε με, αν θέλετε να φτάσετε σε μένα, ξέρετε;

Μια άλλη διασημότητα είχε μερικές λέξεις για σένα στον Τύπο αυτή την εβδομάδα -

Ω, εγώ μου. Τώρα τι?

Αυτο ειναι καλυτερο. Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ μιλούσε με μια ομάδα Καθολικών και είπε ότι θα ζητήσει τη συγχώρεσή σας -

Χαίρομαι που αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη.

-Άρθρο στην ταινία Νύχτες Boogie.

ΟΠΑ, τι?

Είπε ότι "έκανα κάποιες φτωχές επιλογές στο παρελθόν" και είπε ότι θα ζητήσει τη συγχώρεσή σας για να εμφανιστεί ως Dirk Diggler στην ταινία. Τι νομίζατε ότι θα έλεγα;

Ω. Κάτι άλλο. Αλλά με τη συμβουλή του δικηγόρου μου, νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να μιλάμε Νύχτες Boogie.

Έχετε έναν δικηγόρο;

Γεια σου, είναι το έτος 5778. Ο καθένας έχει δικηγόρο.

Έτσι, συγχωρείτε τον Mark για Νύχτες Boogie?

Πρώτα απ 'όλα, η Boogie Nights είναι εξαιρετική, οπότε δεν ξέρω για τι μιλάει. Και δεύτερο από όλα, πρωταγωνίστησε σε 27 ταινίες για φορτηγά που μετατρέπονται σε διαστημικά ρομπότ αλλά είναι νυχτερινή Νύχτες Boogie? Γεια σου, οι άνθρωποι είναι ταξίδι. Θα χρειαστεί να σας κάνω όλοι αθάνατοι, ώστε να μπορέσετε να μείνετε εκεί στη Γη και να φτάσετε μαζί. Δεν σε χρειάζομαι στο σπίτι μου προκαλώντας όλο αυτό το μελόδραμα. Είναι υπερβολικό. Προσπαθώ να χαλαρώσω. Βρήκα τον εαυτό μου. Με κάνω τώρα.

Αυτή η συνέντευξη έχει επεξεργαστεί και συμπυκνωθεί.

Ακολουθήστε τον R. Eric Thomas στο Twitter.