Η Selena Gomez και ο Justin Bieber αναφέρθηκαν ξανά σε φίλους

Τον Νοέμβριο του 2015, ο Justin Bieber είπε στην Access Hollywood ότι ποτέ δεν θα σταματήσει να φροντίζει για την on-off πρώην Σελένα Γκόμεζ. «Ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσω να την αγαπώ, δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να την ελέγξω», είπε. Ένα χρόνο αργότερα, θα είχαν μια πολύ δημόσια μάχη για το Instagram-ένα που οδήγησε στην Bieber προσωρινά να διαγράψει την πλατφόρμα.

Από τότε, οι δημόσιες στιγμές Jelena ήταν σπάνιες (οι δύο στην εκκλησία την ίδια μέρα, ο Gomez συγχαίρει τον Bieber για την απόδοση του One Love στο Μάντσεστερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ραδιόφωνο τον Ιούνιο), αλλά ο πάγος έχει ξεπαγώσει. Ο Γκόμεζ, ο οποίος έχει χρονολογεί το The Weeknd τώρα, και ο Bieber, ο οποίος ίσως χρονολογείται από την Paola Paulin, φαίνεται να κρέμονται πάλι, αναφέρουν οι TMZ. Είναι απλώς φίλοι, κρέμονται με αμοιβαίες φίλους και δεν υπάρχει τίποτα ρομαντικό γι 'αυτό.

Ο Paparazzi φωτογράφησε τον Γκόμεζ να περπατήσει στο σπίτι του στο Studio City το βράδυ της Κυριακής 10 λεπτά αφού ο Bieber έφτασε εκεί στο αυτοκίνητό του (η TMZ έχει τις φωτογραφίες). Ήταν με άλλους ανθρώπους, οι λεπτομέρειες διέξοδο, και το The Weeknd φέρεται να γνωρίζει. Ξέρει ότι είναι φίλοι. θα ήταν εκεί αν δεν ήταν σε περιοδεία.

Πολλές πηγές ανέφεραν στην TMZ ότι οι Bieber και Gomez επίσης κρεμάστηκε την περασμένη εβδομάδα και πρώτα επανασυνδέθηκε γύρω από το χρόνο που ο Γκόμεζ ανακοίνωσε ότι είχε πάρει μεταμόσχευση νεφρού.

Οι οπαδοί της Jelena, φυσικά, έχουν ήδη ξεφύγει:

εικόνα
Ίνσταγκραμ