Η Χλόη Καρδασιάν παίρνει με ευχαρίστηση τις συμβουλές των γονέων των αδελφών της

Η Khloe Kardashian έκανε τη δεύτερη εκτεταμένη δήλωση της από τη γέννηση της κόρης της την περασμένη Πέμπτη για την εφαρμογή της σήμερα το απόγευμα. Σε μια θέση με τίτλο "Γιατί οι αδελφές μου είναι οι τελευταίοι μαμάδες μαμά", εξήρε τον Kourtney Kardashian, τον Kim Kardashian και την Kylie Jenner, που όλοι έχουν επίσης παιδιά. (Η Kendall Jenner είναι η μοναδική αδερφή της Kardashian-Jenner που δεν έχει ακόμα, αλλά είναι επίσης μόνο 22 ετών και δεν έχει προγραμματίσει να έχει παιδιά για λίγο).

"Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι συμβουλή ή δεξιότητες θα πάρω από αυτούς, αλλά θα παραμείνουμε ενθουσιασμένοι από το πώς μπορούν να τα χειριστούν όλα", έγραψε αφού ονόμαζαν τους "φαινομενικά" στη γονική μέριμνα. «Ελπίζω να έρχεται εύκολα για μένα».

"Παρόλο που δεν είμαι μεγάλος για τη λήψη συμβουλών - δεν πιστεύω ότι υπάρχει μόνο μονόδρομος-και-ο αυτοκινητόδρομος και όλοι πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές μας ρουτίνες-είναι τόσο παρήγορο να γνωρίζουμε ότι έχω αδελφές που εγώ μπορεί να ρωτήσει για οτιδήποτε μπορεί να έρθει επάνω. Απλά παρατηρώντας τους ως μητέρες, έχω ήδη μάθει πολλά. "

Δεν είναι σαφές αν αυτή η ανάρτηση γράφτηκε πριν ή μετά την υποδοχή της Kardashian από την Trust της κόρης της. Αλλά το δημοσίευσε μια μέρα μετά την φωτογράφηση του Kourtney και του Kim που έφτασε στο Κλίβελαντ, όπου ήταν μαζί της και το True για επιπλέον υποστήριξη. Άφησαν αργά την Τρίτη, ενώ η Kardashian και το μωρό της παραμένουν στο Κλίβελαντ μέχρι να διαγραφούν ιατρικά για να πετάξουν.