Η Χλόη Καρδασιάν μόλις ανακοίνωσε ότι έχει ένα κοριτσάκι

Όπως πειράζει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Khloe Kardashian αποκάλυψε τελικά ότι έχει μωρό (!) Στο Συνεχίζοντας με τους Kardashians απόψε. Πλάνα πριν πειράξει ότι η Kylie Jenner θα ήταν αυτή που θα σπάσει τις ειδήσεις στην Kardashian. Είπε στις αδερφές της Kourtney και Kim στο Σαν Φρανσίσκο στα τέλη Οκτωβρίου. Ο Kourtney Kardashian συγκλονίστηκε από το φύλο. Και οι τρεις επερχόμενες αδελφές, η Κίλι Τζένερ, η Κιμ και η Χλόη όλοι είχαν / έχουν κοριτσάκια.

Kim Kardashian και Khloe Kardashian μόλις επιβεβαίωσαν τις ειδήσεις στο Twitter:

Πριν από την εκπομπή απόψε, η Kardashian διώκλεισε την αποκάλυψη του φύλου που έρχεται στο Instagram της:

Η Kardashian είπε ότι δεν γνώριζε τι θα ονόμαζε το παιδί της αν ήταν κορίτσι. Αλλά αν το μωρό είναι αγόρι, είπε στην Ellen DeGeneres τον Ιανουάριο ότι το όνομά του θα ήταν ο Tristan νεώτερος μετά τον πατέρα του και ο φίλος του Kardashian Tristan Thompson. "Αν είναι αγόρι, θα πάω με το Junior: Tristan Junior, και στη συνέχεια για ένα κορίτσι, δεν ξέρω ακόμη από πού να αρχίσω", είπε, αν και θέλει να αρχίσει με "K ή T για Τρισταν. "

Η Kardashian δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέχρι τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους. Στην ανακοίνωσή της Instagram, έγραψε:

Το μέγιστο όνειρό μου κατάλαβε! Έχουμε ένα μωρό! Είχα περιμένει και αναρωτιόμουν, αλλά ο Θεός είχε ένα σχέδιο από την αρχή. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε να εμπιστευτώ σε Αυτόν και να είστε υπομονετικοί. Πάντα μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε τη ζωή! Τριστάν, ευχαριστώ που με αγαπάς με τον τρόπο που κάνεις! Σας ευχαριστώ που με αντιμετωπίζατε σαν βασίλισσα! Σας ευχαριστώ που με έκανε να νιώθω όμορφος σε όλα τα στάδια! Tristan, πάνω απ 'όλα, Σας ευχαριστώ που μου κάνατε ένα MOMMY !!! Έχετε κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική από ότι θα μπορούσα να οραματιστώ! Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο υπέροχο ήσασταν σε μένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Σας ευχαριστώ που με έκανε τόσο ευτυχισμένη την αγάπη μου!

Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι το διατηρούμε ήσυχο αλλά θέλαμε να το απολαύσουμε μεταξύ της οικογένειάς μας και των στενών φίλων όσο μπορούσαμε ιδιωτικά. Για να απολαύσετε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές μας μόνο ❤️ Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση. Είμαι τόσο ευγνώμων, ενθουσιασμένος, νευρικός, πρόθυμος, χαρούμενος και φοβισμένος όλα σε ένα! Αλλά είναι η καλύτερη δέσμη των συναισθημάτων που έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου! ❤️❤️❤️

Το μέγιστο όνειρό μου κατάλαβε! Έχουμε ένα μωρό! Είχα περιμένει και αναρωτιόμουν, αλλά ο Θεός είχε ένα σχέδιο από την αρχή. Ήξερε τι έκανε. Απλά έπρεπε να εμπιστευτώ σε Αυτόν και να είστε υπομονετικοί. Πάντα μερικές φορές δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε τη ζωή! Τριστάν, ευχαριστώ που με αγαπάς με τον τρόπο που κάνεις! Σας ευχαριστώ που με αντιμετωπίζατε σαν βασίλισσα! Σας ευχαριστώ που με έκανε να νιώθω όμορφος σε όλα τα στάδια! Tristan, πάνω απ 'όλα, Σας ευχαριστώ που μου κάνατε ένα MOMMY !!! Έχετε κάνει αυτή την εμπειρία ακόμα πιο μαγευτική από ότι θα μπορούσα να οραματιστώ! Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο υπέροχο ήσασταν σε μένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου! Σας ευχαριστώ που με έκανε τόσο ευτυχισμένη την αγάπη μου! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τα θετικά vibes! Ξέρω ότι το διατηρούμε ήσυχο αλλά θέλαμε να το απολαύσουμε μεταξύ της οικογένειάς μας και των στενών φίλων όσο μπορούσαμε ιδιωτικά. Για να απολαύσετε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές μας μόνο ❤️ Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση. Είμαι τόσο ευγνώμων, ενθουσιασμένος, νευρικός, πρόθυμος, χαρούμενος και φοβισμένος όλα σε ένα! Αλλά είναι η καλύτερη δέσμη των συναισθημάτων που έχω αισθανθεί ποτέ στη ζωή μου! ❤️❤️❤️

Μια θέση που μοιράζεται ο Khloé (@khloekardashian)