Η Σελένα Γκόμεζ και ο Τζέισν Μπίμπερ είχαν μια παραμονή στην Παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου

Παρά το γεγονός ότι φωτογραφήθηκε φαινομενικά καθ 'οδόν προς το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για να ταξιδέψει για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Selena Gomez και ο Justin Bieber έμειναν πραγματικά στο Λος Άντζελες - και φωτογραφήθηκαν μαζί το Σάββατο και την Κυριακή στο Laguna Beach. Οι φίλοι έφεραν το Bieber και το Gomez το Σάββατο και την Κυριακή στην παραλία.

Εδώ είναι, κοντά και μαζεμένος το Σάββατο:

Και εδώ είναι χθες, φωτογραφίζονται από έναν ανεμιστήρα στο ξενοδοχείο Montage του Laguna Beach. Σημειώστε τη διαφορετική στολή που φοράει ο Γκόμεζ:

Το Laguna Beach απέχει περίπου μία ώρα και μισή με το αυτοκίνητο από το Studio City, όπου ο Γκόμεζ αγόρασε ένα σπίτι τον Ιούλιο του 2017 - οπότε δεν υπάρχει ανάγκη για αεροπορικά ταξίδια. Η εκδρομή LAX, η οποία παγιδεύτηκε από τους παπαράτσι και καλύφθηκε από πολλαπλές αποθήκες, μπορεί να ήταν ένα ψεύτικο που σχεδιάστηκε για να αγοράσει το ζευγάρι κάποια ιδιωτικότητα ή αυτά στην πορεία προς την Laguna Beach.

Την Κυριακή, οι δύο χωρίστηκαν. Ο Bieber γυρίστηκε στην εκκλησία, παρακολουθώντας ένα βάπτισμα αργά το απόγευμα:

Ο Γκόμεζ, ο οποίος ήταν πρώην αστέρι στο κανάλι της Disney, εντοπίστηκε στη Disneyland, όπου έθεσε με αρκετούς οπαδούς. Η Bieber δεν φαινόταν να είναι μέσα στην μεγάλη ομάδα που την συνοδεύει:

Ο χρόνος του Γκόμεζ στο Λος Άντζελες με τον Bieber είναι περιορισμένος. Ως πρόσωπο του προπονητή, ο Γκόμεζ αναμένεται να είναι στην επίδειξη μόδας πτώσης / χειμώνα της μάρκας στις 13. Παρακολούθησε τις δύο προηγούμενες εκπομπές της μάρκας:

εικόνα

Γκόμεζ στο ανοιξιάτικα / καλοκαίρι του καλοκαιριού 2018 δείχνουν.
Getty Images

εικόνα

Γκόμεζ στο φθινόπωρο / το χειμώνα 2017 του Coach show.
Getty Images

Και επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί στο Coach's Instagram ότι θα είναι αύριο στην παράσταση:

Δεν είναι σαφές αν η Bieber θα την ένωσε στη Νέα Υόρκη για να περάσουν την Τετάρτη, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μαζί - ή αν το Σαββατοκύριακο στην Laguna Beach ήταν η πρώιμη γιορτή τους.

Ο Gomez και ο Bieber βρέθηκαν τέσσερις φορές μαζί την περασμένη εβδομάδα: Τετάρτη στην εκκλησία, όπου προσπάθησαν να γλιστρήσουν, την Πέμπτη παρακολούθησαν τη συναυλία του Rex Orange County (και αργότερα έβγαζαν στο δρόμο), το Σάββατο, "στο δρόμο προς LAX" / στο Laguna Beach, και την Κυριακή στο Laguna Beach.

Ενώ οι δυο δεν έχουν μιλήσει πολύ για τη σχέση τους από τότε που πήγαν μαζί μαζί το φθινόπωρο, ο Γκόμεζ το εξήγησε Διαφημιστική πινακίδα τον Νοέμβριο γιατί άφησε τη Bieber πίσω στη ζωή της. "Είμαι 25. Δεν είμαι 18, ή 19, ή 20," είπε. «Αγαπώ τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά επηρεάσει τη ζωή μου, έτσι ίσως και πριν, θα μπορούσε να αναγκάσει κάτι που δεν ήταν σωστό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι φροντίδα κάποιος ποτέ πηγαίνει μακριά».