Η Σελένα Γκόμεζ ζει την καλύτερη ζωή της στην Ιταλία με τους "Μάγους της Waverly Place" Αδελφός David Henrie

Το σαββατοκύριακο, ο Justin Bieber επιβεβαίωσε τον ανανεωμένο ρομαντισμό του με την πρώην φίλη του, Hailey Baldwin, που φέρεται ότι προκάλεσε ζητήματα στην τελευταία σχέση της Bieber με τη Selena Gomez, μέσω της arooklyn park makeout, ακολουθώντας τη γενική περιοδεία PDA του Miami-New York City. Εν τω μεταξύ, ο Γκόμεζ ήταν απασχολημένος ταξιδεύοντας στην Ιταλία για να ζήσει την καλύτερη ενιαία ζωή στη Ρώμη. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί της οι ΜΑΓΟΙ του γουεβερλι co-star, David Henrie, ο οποίος έπαιξε τον μεγαλύτερο αδελφό της στην εκπομπή. Έκανε φωτογραφίες με τους οπαδούς και ήταν γενικά απλά λαμπερό:

Ο Gomez και ο Henrie παρέμειναν καλοί φίλοι από τότε που περιέγραψαν την εκπομπή Disney Channel το 2012 που τους βοήθησε να ξεσπάσουν ως παιδικά αστέρια. Ο Γκόμεζ πήγε στον γάμο του Henrie τον περασμένο Απρίλιο και έγραψε γι 'αυτό ευθεία μανία. "Πολύ στα συναισθήματά μου για το γάμο μου που μεγαλώνει, έγραψε για το Instagram", παρόλο που σίγουρα ήξερα ότι θα ήταν ο πρώτος. "Ο Θεός να σας ευλογεί και η όμορφη σύζυγός σας Henrie!"

Πολύ στα συναισθήματά μου για το μεγάλο αδελφό μου να παντρευτεί. Αν και σίγουρα ήξερα ότι θα ήταν ο πρώτος. Ο Θεός να σας ευλογεί και η όμορφη γυναίκα σας Henrie! ��

Μια δημοσίευση που μοιράστηκε η Selena Gomez (@ selenagomez)

Μία πηγή είπε ΜΙ! τον περασμένο μήνα ότι ο Γκόμεζ είναι εντελώς πέρα ​​από τον Bieber. "Εκείνος τον σέβεται ως άνθρωπο αλλά αποφάσισε ότι είναι πολύ πιο ευτυχισμένος να κάνει το δικό της πράγμα", είπε μία πηγή. "Η Σελένα σπάνια μιλάει ακόμα για τον Justin και είναι πλήρως ανοικτή στη χρονολόγηση." Μία πηγή είπε Ανθρωποι την περασμένη εβδομάδα ότι η Jelena δεν βρίσκεται σε επαφή σε όλες αυτές τις μέρες.