Η Σελένα Γκόμεζ άλλαξε τα μαλλιά της για δεύτερη φορά αυτή την εβδομάδα

Η Selena Gomez επέστρεψε στην Καλιφόρνια από το ταξίδι της στην έδρα της Puma στη Γερμανία στην αρχή αυτής της εβδομάδας - και ήδη, τα μαλλιά της άλλαξαν ξανά. Στη Γερμανία, έκανε το ντεμπούτο της ξυρισμένο κάτω και μακρύ πλεξούδα - μια λεπτή αλλά μεγάλη αλλαγή από το λοβό της πριν. "Πάντα χρειάζεται μια λεπτή αλλαγή. @ Puma Γερμανία οικογενειακή ώρα �� ευγνώμων για το καλωσόρισμα!" έγραψε τη Δευτέρα.

Πάντα χρειάζεται μια λεπτή αλλαγή. @ puma Γερμανία οικογενειακή ώρα �� ευγνώμων για το καλωσόρισμα!

Μια δημοσίευση που μοιράστηκε η Selena Gomez (@ selenagomez)

Χθες, τα μακριά μαλλιά του Γκόμεζ, με την ευγένεια των επεκτάσεων, εξαφανίστηκαν. Πήρε φωτογραφίες με τους οπαδούς της στο Newport Beach, την πλάτη της.

Συγγνώμη fam @theweeknd

Μία θέση που μοιράζεται ο Calpito (@tylercalpito)

Σελίδα έξι έτρεξε μια συνέντευξη με τον άνδρα πίσω από το ξύρισμα του Γκόμεζ, L.A. hairstylist Τιμ Δούννας, Τρίτη.

"Τη ρώτησα:" Λοιπόν, πόσο καιρό το έχετε συζητήσει; ", εξηγεί ο Dueñas. "Και εκείνη είπε," Από τη χθεσινή νύχτα! "Ήταν σαν:" Όταν θέλω να πάω για κάτι, το κάνω. "Νομίζω ότι απλά ήθελε μια αλλαγή."

Η περίοδος ανάπτυξης για το ξύρισμα του Gomez είναι περίπου ένα χρόνο, δήλωσε ο Dueñas στην πρίζα. Αλλά έκανε ένα τριγωνικό σχέδιο σκόπιμα για να το κάνει περισσότερο κρυμμένο: "Με αυτές τις χαμηλές γωνίες, δεν μπορείτε να πείτε ούτε [το κάτω μέρος] είναι εκεί. Τους αφήνει πολύ πιο ευελιξία στο πώς να φορούν τα μαλλιά της. μπορεί να το φορέσει, μπορεί να κάνει μια αλογοουρά. Πρέπει να σκεφτείτε όλες τις επιλογές γι 'αυτήν! "

Ο Γκόμεζ είχε μια σχετικά ήσυχη εβδομάδα, με τις μόνες θέσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να αφορούν την επίσκεψη της Puma.

Αποφάσισα να έρχομαι στη Γερμανία για να συναντήσω την οικογένειά μου @puma και ευχαριστώ τους και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το πρώτο μου παπούτσι collab να πωλούνται !! �� και για κάθε παπούτσι που αγοράσατε, δώσατε στο ίδρυμα της σύμπλεξης lupus μια δωρεά!

Μια δημοσίευση που μοιράστηκε η Selena Gomez (@ selenagomez)

Παρ 'όλα αυτά, αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πλήρη συνεργασία σχετικά με τα ενδύματα και τα υποδήματα που κάνει με την Puma. Τα αντικείμενά του θα έχουν μια ετικέτα SG (για την "ισχυρή κοπέλα", είπε, όχι η Selena Gomez, αν και υπάρχει προφανές διπλό entender) που θα βγει από αυτό το φθινόπωρο, ανέφεραν τα Footwear News.

"Δεν θα επισυνάψω το όνομά μου σε πολλά πράγματα. Για μένα, πρέπει να είναι κάτι που στην πραγματικότητα στέκομαι πίσω ", δήλωσε ο Γκόμεζ στην εσωτερική συνεδρίαση της εταιρείας αυτή την εβδομάδα, μέσω της News Footwear. "Και τα τελευταία πέντε χρόνια, τι streetwear έχει γίνει είναι αυτό που φοράω τώρα ... Μου άρεσε πραγματικά αυτό που έχω να κάνω εδώ. Ήταν τόσο δημιουργική, αισθάνθηκε πολύ ευέλικτη, ένιωσα σαν να μπορούσα να πω τίποτα, να ρωτήσω κάθε ανόητο ερώτημα. "