Η μαμά της Selena Gomez, Mandy Teefey, υποψιάζεται για το Justin Bieber 'Δράμα'

Τον περασμένο χειμώνα, μήνες πριν ο Justin Bieber και η Selena Gomez τερματίσουν ξανά τη σχέση τους, η μητέρα του Gomez, Mandy Teefey, αναφέρθηκε ότι νοσηλεύτηκε εν μέρει λόγω της ανανέωσης του άγχους του Gomez με την Biebs που την προκαλούσε. Οι δύο είχαν επίσης αχρηστεύσει ο ένας τον άλλο στο Instagram, προκαλώντας μερικούς οπαδούς να πιστέψουν ότι είχαν πέσει έξω. Αλλά είναι Μάιος τώρα, ο Γκόμεζ τελείωσε τα πράγματα με τον Bieber τον Μάρτιο και ο Teefey μίλησε σε συνέντευξή του Ψυχαγωγία Απόψε για τη σχέση τους και την εμπειρία τους που αποτελεί μέρος του τσαλοειδούς δράματος της Selena Gomez.

Πρώτα απ 'όλα, όταν ρωτήθηκαν αν η Gomez και η Gomez έκαναν εντάξει, η Teefey πρότεινε ότι ποτέ δεν ήταν: "Ναι, εννοώ, αυτή είναι η κόρη μου.

Στους ανθρώπους - και τα καταστήματα - γράφοντας κουτσομπολιά γύρω της και του Γκόμεζ, ο Teefey είπε: "Δεν μπορείτε να πολεμήσετε. Είναι ακριβώς ό, τι οι άνθρωποι βάζουν εκεί έξω, βάζουν έξω εκεί".

Επίσης, διεξήγαγε ειλικρινή συζήτηση για το πόσο περίεργο ήταν να μετατραπεί σε ρεπορτάζ για την κόρη της: «Δεν βλέπω γιατί είμαι σχετικός», είπε. «Είμαι εδώ, αν ακολουθήσετε την καριέρα της, εγώ πραγματικά δεν κάνουν συνεντεύξεις εκτός αν είναι για φιλανθρωπία ή κάτι τόσο σημαντικό-όπως αυτό,13 λόγοι για τους οποίους εποχή 2] είναι σημαντική για μένα. Αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί σε όλα τα έργα μου. Αυτό που δεν μου αρέσει γι 'αυτό, ακόμα και για τις ίδιες τις διασημότητες που τυλιχτούν σε αυτό είναι που οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι εδώ, είναι και άνθρωποι. Και μπορούν να κάνουν τα πράγματα πιο messier, όπως ξέρετε, σε πραγματικές εκπομπές, όπως όταν βλέπετε ότι οι περισσότερες από αυτές τις οικογένειες καταρρέουν. Είναι δύσκολο να το κάνουν όμως επειδή ο κόσμος έχει τώρα τη γνώμη τους. Και γι 'αυτό δεν θα έκανα ποτέ μια πραγματική εκπομπή σαν, γιατί ποτέ δεν θέλω να μπερδευτεί με την οικογένειά μου. Επειδή η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει. Τίποτα άλλο δεν πρέπει να έχει σημασία. Έτσι δεν ξέρω γιατί κάποιος ενδιαφέρεται, πραγματικά, για μένα, όπως ειλικρινά, με αυτή την έννοια. Δεν ξέρω πραγματικά γιατί νοιάζονται σε αυτόν τον κόσμο. Δεν γνωρίζω. Είναι ενδιαφέρον. Έρχεται με το έδαφος, υποθέτω. "