Η μαμά της Selena Gomez Mandy Teefey ερωτήθηκε άμεσα εάν η Selena και ο Justin Bieber έσπασε

Η κατάσταση σχέσεων της Selena Gomez και της Justin Bieber, ανάλογα με τις εφημερίδες, ποικίλλει μεταξύ της διακοπής και της διάλυσης. Αλλά αυτή η πληροφορία προέρχεται από πηγές ΜΙ! προσπάθησε να πάρει μια απάντηση από κάποιον που πραγματικά ξέρει, η μαμά του Γκόμεζ Μάντι Τζέφεϊ. Η Teefey βρισκόταν σε μια εκδήλωση κόκκινου χαλιού για τη Συμμαχία για τα Δικαιώματα του Παιδιού όταν η δημοσιογράφος της την ρώτησε με κάμερα ποια ήταν η συμφωνία με τη Jelena. "Θα το γνωρίζατε προηγουμένως", δήλωσε ο Μάντι την Τετάρτη. "Δεν μιλάμε γι 'αυτό." ΜΙ! ήταν επίσης η διέξοδος για να σπάσει τις ειδήσεις Jelena ήταν σε ένα διάλειμμα και τώρα διάλυση.

Αλλά αυτό που έδειξαν οι οπαδοί για το βίντεο ήταν ο τόνος και η γενική ευτυχισμένη έκφραση του Teefey. Σίγουρα, αυτό θα μπορούσε να ήταν επειδή ήθελε να φανεί καλό στην κάμερα, αλλά η Teefey αναφέρθηκε σε πολλαπλές αγορές για να μην είναι οπαδός του Justin Bieber. Οποιοδήποτε διάλειμμα ή διάσπαση θα ήταν προφανώς καλή είδηση ​​για αυτήν ως ενδιαφερόμενη μητέρα.

ο lmao Mandy φάνηκε τόσο χαρούμενος, οπότε διακόπηκε ως επί το πλείστον // @rihsel

Μία θέση που μοιράζεται ο Justin B Selena G. Updates ™ ️ (@ gomezbieberdayli) στις

Εμείς Εβδομαδιαίαη πηγή της είπε στην πύλη ότι η απογοήτευση της Teefey για τα Biebs ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στη διάσπαση της Jelena. "Η οικογένεια του Justin αγαπάει τη Selena, αλλά η οικογένεια της Selena την έχει φέρει σε μια πολύ συγκρουσιακή θέση, επειδή εξακολουθούν να μην έχουν εμπιστοσύνη στον Justin", εξηγεί η εφημερίδα στην έκθεση της 12ης Μαρτίου. "Η Selena προσπάθησε να πείσει την οικογένειά της ότι ο Justin έχει αλλάξει ... αλλά η οικογένειά της δεν ξεπερνά αυτή τη στιγμή. Ήταν δύσκολο γι 'αυτήν επειδή είναι πολύ κοντά με τη μαμά της. Η μητέρα της ήταν ο βράχος της, όταν είχε τις επιπλοκές της υγείας της. "