Γιατί η Yara Shahidi χρησιμοποιεί τη πλατφόρμα της 'όσο το δυνατόν περισσότερο' για να μιλήσει εναντίον του μουσουλμανικού απαγόρευση του Trump

Μαυριδερόςη Yara Shahidi έχει πάνω από μισό εκατομμύριο οπαδούς στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και χθες χρησιμοποίησε τη δυναμική της φωνή για να μιλήσει εναντίον της απαγόρευσης των προσφύγων του Προέδρου Trump. Χθες η Instagrammed και η Tweeted, «είμαι το αποτέλεσμα της αγάπης, πιο συγκεκριμένα της μαύρης και ιρανικής αγάπης».

Με ειλικρίνεια, Ένας υπερήφανος μαύρος ιρανός #NoMuslimBan #NoWall #WeTooAreAmerica (συγνώμη τυχόν τυπογραφικά λάθη)

Μία θέση που μοιράζεται η Yara (ιρλανδία) Shahidi (@yarashahidi) στις

Επίσης, η ένωση μαζί της είναι η Zendaya και η Rowan Blanchard. Προγραμμάτισαν μια επίθεση με τρεις άκρες;

"Είναι κάτι που είναι κοντά στις καρδιές μας", δήλωσε ο Shahidi στο ELLE.com στα βραβεία SAG στο Λος Άντζελες την Κυριακή. "Είναι κάπως ξεχωριστό, τότε συνειδητοποιήσαμε," Ω, είμαστε όλοι εμπλεκόμενοι. " Ο Rowan έχει οικογένεια που είναι στη Μέση Ανατολή, όλοι έχουμε οικογένεια που επηρεάζεται από αυτές τις πολιτικές και καθώς κάποιος που είναι μισός ιρανός, έχω οικογένεια που θέλω να μάθω μπορεί να έρθει εδώ και να είναι ασφαλής Θέλω να μπορέσει η οικογένειά μου να επιστρέψει στην πατρίδα της και να μην νιώθει σαν να είναι εκεί όπου είναι το ήμισυ της οικογένειάς τους, τους μισεί ".

Η Σαχίντι δήλωσε ότι ενώ έχει αναστατωθεί για τη δική της οικογένεια, φοβάται πραγματικά εκείνους που είναι λιγότερο τυχεροί. "Έχω αισθανθεί σαν να ήταν προσωπικό," είπε, "αλλά ταυτόχρονα πρέπει να αναγνωρίσω ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που περνούν δέκα φορές χειρότερα. Υπάρχουν άνθρωποι που κρατούνται πραγματικά ... και άνθρωποι που βρίσκονται στα αεροδρόμια αυτή τη στιγμή επειδή δεν μπορούν να έρθουν εδώ και στέλνονται πίσω στο σπίτι ή από όπου και αν προέρχονται. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι όπως: «Περιμένετε, δεν έχω πλέον υγειονομική περίθαλψη». Οι άνθρωποι είναι σαν, "Τι θα συμβεί με την αναπαραγωγική μου φροντίδα;" Θα έπρεπε λοιπόν να πω ότι αυτό που ένοιωσα με ώθησε να βοηθήσω ανθρώπους που αισθάνονται πραγματικά το άμεσο αποτέλεσμα, διότι ξέρω σύντομα ότι αυτό το άμεσο αποτέλεσμα θα επεκταθεί σε όλους μας ».

Η διατήρηση της σχέσης με το τι συμβαίνει στις ειδήσεις είναι ζωτικής σημασίας για την Shahidi, είπε. "Καθώς κάποιος που έχει την εφαρμογή ραδιοφωνικής εκπομπής NPR, την εφαρμογή του BBC στο τηλέφωνό μου και το Twitter, είναι όπως:" Τι περιβάλλω; "

Οι Shahidi, Blanchard και Zendaya έχουν εδραιωθεί ως ενωμένο μέτωπο. "Μιλάμε από τότε που εκλέχτηκε", δήλωσε ο Shahidi, "έτσι ήταν μια στιγμή κατά την οποία όλοι προσπαθούμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Και επειδή έχουμε αυτές τις ισχυρές πλατφόρμες, ελπίζουμε να τις χρησιμοποιήσουμε για τόσο πολύ όσο το δυνατόν περισσότερο. "